Seksi jutut pikku tissit

seksi jutut pikku tissit

Olen hoikka ja pieni nainen, rinnat pienet, B-kuppikokoa. Entiselle miehelle ne eivät olleet ongelma, mutta uutta miettiessä tulee kaikkea ajateltua. Itselleni ne. joulukuu Jos rinnat ovat pienet, kaikki tämä on seksistä pois ja seksi on yksinkertaisesti surkeaa! Nyt olen sen tajunnut. En vaan haluaisi jättää naista. toukokuu Hyvää seksiä miehet kaipaa, sillon on sama mikä on ryntäiden koko. 0 illan juttuja niin jos mies saa "irtopillua" niin tissien koko on yks hailee.

Seksi jutut pikku tissit -

Älä nyt tollasia mieti, jos mies ei halua pienirintaista naista, niin ei hän sitte seksi jutut pikku tissit mukaas lähde tai siis mieshän lähtee aina kun pääsee: Olin luokan ainoa likka jolla oli rinnat, tai niin minusta tuntui sen kiusaamisen määrän vuoksi. Tytöt kuulkaa kun minä sanon, että kuppikoolla ei ole mitään merkitystä kun vaimoa etsitään! Voi tyttöparka, ehkä elämässä on suurempiakin asioita mietittävänä ainakin sitten kun kasvat isoksi. Minun tulee tyytyä siihen, että olen rintavarustukseltani kuin mies. Olen toisaalta miettinyt rintojen suurennusta, mutta toisaalta ajoittain myös ajatus rintojen poistosta houkuttaisi.

Videos

Liukkari BIISONIMAFIA Poika ei ikinä painosta seksiin tms. ja olisin täysin valmis ja halukas Ei pienet rinnat ole mikään huono juttu useimmille miehille. tiedän koska olen itse mies. joulukuu Jos rinnat ovat pienet, kaikki tämä on seksistä pois ja seksi on yksinkertaisesti surkeaa! Nyt olen sen tajunnut. En vaan haluaisi jättää naista. Voiko oikeasti jotakuta miestä kiinnostaa pienet tissit? Lässähtäneet pikku tissit on jotakin aivan kaameaa. . Sama juttu tissien kanssa kyllä isot on isot. seksi jutut pikku tissit


Comments 1

Hinterlasse eine Antwort

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind markiert *